سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

زنان باردار کدام واکسن کرونا  را تزریق کنند؟

  • کد خبر: ۸۲۳۲۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
  • ۱
زنان باردار کدام واکسن کرونا  را تزریق کنند؟
همه مادرانی که بیش از ۱۲ هفته از بارداری شان می‌گذرد، می‌توانند برای تزریق واکسن سینوفارم اقدام کنند و خیالشان از مراحل پیش رو راحت باشد.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ در هفته‌ای که گذشت، واکسیناسیون مادران باردار به یکی از خبر‌های داغ روز تبدیل شده بود. وزیر بهداشت اعلام کرد که واکسن‌های فایزر در راه است و ویژه مادران باردار.

حالا با گذشت چند روز از وعده وزیر بهداشت و توصیه‌های سخن گوی ستاد مبارزه با کرونا درباره تزریق واکسن، واردات آن منتفی شده است و سینوفارم برای مادران تجویز می‌شود. شرکت سینوفارم اگرچه تاکنون مقاله‌ای درباره تزریق واکسن برای مادران باردار منتشر نکرده و جزئیاتی هم اعلام نکرده است، اما با این حال در کشور‌های زیادی سینوفارم برای مادران باردار تزریق شده و نتیجه خوبی در پی داشته است.

ممکن است نتایج بالینی و آزمایشگاهی واکسن‌های کووید ۱۹ اندکی با یکدیگر متفاوت باشد، اما هیچ کدام دلیل قطعی برتری یک واکسن بر واکسن دیگر نیست؛ محیط آزمایش واکسن، افراد شرکت کننده، سویه ویروس تحت آزمایش و... بی شک تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. واقعیت این است که میان واکسن‌های موجود برای مقابله با کووید ۱۹ تفاوت چندانی وجود ندارد و همه این واکسن ها، اثربخش خواهند بود، اما سؤال اصلی اینجاست که کدام گروه از مادران باردار به واکسیناسیون نیاز قطعی دارند.

همه مادرانی که بیش از ۱۲ هفته از بارداری شان می‌گذرد، می‌توانند برای تزریق واکسن سینوفارم اقدام کنند و خیالشان از مراحل پیش رو راحت باشد. در این بین تزریق واکسن کویید ۱۹ برای برخی از مادران ضروری است و مادرانی که در مراکز بهداشتی و درمانی شاغل هستند، باید برای گذراندن دوره بارداری ایمن‌تر واکسینه شوند. مادرانی که بارداری دوقلویی یا چندقلویی را تجربه می‌کنند نیز در گروه‌های حساس قرار دارند و مادرانی هم که سن بالای ۳۵ سال دارند، بهتر است برای دریافت واکسن به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

در کنار همه این‌ها اگر مادر بارداری را می‌شناسید که بیماری زمینه‌ای دارد یا اعضای خانواده او در محیط‌های پرمخاطره حضور دارند، به عنوان مثال در محیط‌های درمانی مشغول به کار هستند؛ آن‌ها را برای انجام واکسیناسیون تشویق کنید. پیش‌تر نیز تزریق واکسن آنفلوانزا برای مادران باردار همواره توصیه می‌شد و علت آن نیز ضعف سیستم ایمنی بدن در دوره بارداری بود.

در شرایط کنونی نیز، استفاده واکسن سینوفارم یا هر واکسن دیگری برای مقابله با ویروس کرونا، برای مادران باردار توصیه می‌شود و این اقدام، تأثیری بر فرایند رشد و سلامت جنین ندارد. در نقطه مقابل، اما ابتلای مادران به کرونا، به ویژه در هفته‌های پایانی؛ می‌تواند به زایمان زودرس و عوارض این چنینی منجر شود. مادران باردار با واکسیناسیون خود، سلامت جنینشان را تضمین می‌کنند و عوارض کوتاه مدت واکسن برای آن‌ها نیز نظیر دیگر افراد، شامل؛ تب زودگذر، بدن درد یا تورم در قسمت تزریق واکسن خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
0
0
اگر اتفاقی افتاد این خانم گردن میگیره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->